Idag är det inga nyheter som gäller, utan jag klipper podd. Så idag är jag på content-redaktionen och ska tajta till ett ”Flora och Frida”-avsnitt. Klipper i Adobe Audition vilket är toppen, för jag har bara tidigare klippt i ett annat gratis-program.

Har en egen podd sen innan som heter ”Tjejer möter killar” tillsammans med en klasskompis Emma som går Kaggeholms TV-produktionslinje. Jag kommer längre fram få tid över i schemat för ett eget projekt, och där har jag redan sagt att jag vill jobba med vår podd. Då pratade vi lite om att kanske kolla formatet och se om det är något som skulle kunna gå via Bauer Media. Så det är något jag hoppas på och kommer jobba lite för nu under våren. Håll tummar och tår.

Okej, nu ska jag googla ”kortkommandon Audition”! Vi hörs! Puss och kram hela dan!

Linn Hallsenius, J2