Hola hola! Ikväll var det ett moment i huset som innebar endel logistik och stor rekvisita så jag har hjälpt rekvisitagänget och burit en hel del! Paradise hotel har ju för alla er som inte vet det, olika teman varje vecka. Det kan vara skolvecka, klostervecka, kärleksvecka osv. Till det behövs det ju rekvisita och det görs en hel del! Jätteimponerad av deras arbete Även gjort spellista inför kvällens temafest med passande musik och hjälpt till lite här och där.

Det är rätt svårt att berätta om vad jag gör på dagarna utan att säga för mycket om innehållet eller deltagarna. Det vore ju trist att om det kom ut… Kan berätta lite mer om hur ett pass går till istället! Nu jobbar ju jag kvällsskiftet denna vecka så då kommer vi i samlad trupp till inspelningsplatsen. Äter middag samtidigt som redaktörerna briefar oss om vad som hänt under dagen och vad som kommer att hända under kvällen. Detta är oftast riktigt kul då vi ju jobbat kvällen innan och är nyfikna på ”hur det gick sen”.

Efter det byter vi av dagteamet, ser över alla deltagares myggor osv och sätter igång med kvällen. Oftast händer det något, Parcermoni, Pandoras ask eller någon typ av tävlingsmoment men ibland är det ”bara” fest och sen läggdags. Vid klockan 02 blir vi avbytta av nattvakten och då ligger i regel flera av deltagarna och sover.

Abrazo!

Jessica Åkerblom, TV2