Jobba här?

Ekonom, Kaggeholms folkhögskola

 

Kaggeholms folkhögskola är en skola för kunskap, kreativitet och kommunikation och erbjuder en spännande mix av högskoleförberedande utbildning, bibel- & missionsutbildningar, musikutbildningar och medieutbildningar. Huvudman är Stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet (PSK) som är en del av Pingströrelsen och skolan präglas av kristen tro och kristna värderingar. Vi vill ge alla möjlighet att förbereda sig för nästa steg i livet. Vi vill ge alla en chans att lyckas och förverkliga sina drömmar.

Just nu står vi inför spännande utmaningar eftersom skolan precis flyttat från Ekerö in till Stockholm och vi är redo att utvecklas och ta nästa steg när det gäller alla våra utbildningar. Vår ekonom slutar i sommar för att gå vidare till nya uppgifter och därför söker vi en ny ekonom på 60%-100%. Som skolans ekonom blir du en nyckelperson för att vi ska nå våra mål.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som ekonom är både strategisk och operativ och innebär stort samarbete med skolans övriga personal, särskilt rektor och skoladministratör. Till de viktigaste arbetsuppgifterna hör:

 

  • ansvar för skolans ekonomiska förvaltning och egendom
  • ansvar för kontering och fakturering
  • ansvar för budget, uppföljning, resultatrapporter, prognoser och årsbokslut
  • ansvar för rapportering och uppföljning av statistik samt ansökningar till Folkbildningsrådet, Specialpedagogiska skolmyndigheten etc
  • ansvar för löneadministration
  • ansvar för med skolans försäkringsfrågor, samarbetsavtal, hyr- och leasingsavtal
  • tillsammans med rektor följa upp verksamheten så den svarar upp mot Folkbildningsrådets riktlinjer
  • tillsammans med rektor arbeta med HR-frågor
  • tillsammans med ledningsgrupp arbeta med större inköp och organisation

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi eller motsvarade kompetens genom arbetslivserfarenhet.  Du har god IT-vana och stor erfarenhet av att jobba i system som Agresso, Kontek eller liknande och med program som Excel eller motsvarande.

Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och nyfiken på att lära dig nya saker. Då skolans administrativa del är liten kan du också vid vissa tillfällen bli back up för receptionen. En förutsättning för tjänsten är att du delar skolans kristna värderingar.

Antal tjänster: 1
Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: 60% (beroende på kompetens hos den sökande och arbetsfördelning inom organisationen kan tjänsten i kombination med fler arbetsuppgifter utökas till heltid)
Tillträde: 200801 eller enligt överenskommelse
Kontaktperson: Clas Newman, clas.newman@kaggeholm.se, 0707-89 69 81
Hemsida: www.kaggeholm.se