Johan WinboDet blir Johan Winbo som tar över ansvaret som verksamhetsledare för Kaggeholms bibelskola; Bibel Kreativ.

– ”Bibel Kreativ är en jättespännande bibelskola”, säger Johan, ”och nu jobbar vi vidare med att utveckla den och göra den ännu vassare. Framför allt förstärker vi undervisningen kring bibel, teologi och församling, berättar han, vi har några riktigt spännande lärare på gång”.

Under våren kommer man jobba vidare med att sätta samman ett lärarteam och kontakter har redan tagits med erfarna pastorer och ledare.

– ”Vi vill kunna erbjuda en bred bibelskola för alla, oavsett vad man har för framtidsplaner”, säger Johan. ”Här ska du kunna växa i din tro och få en stabil grund att stå på”.

Johan jobbar idag som lärare i bla lärjungaskap på Kaggeholms folkhögskola och som samordnare för ALT:s (Akademi för ledarskap och teologi) studiecenter i Stockholm/Uppsala. Han har en Master i kyrkohistoria och teologi från Oral Roberts University i USA.

– ”Vi är verkligen jätteglada för att Johan vill gå in i den här uppgiften”, säger Kaggeholms rektor, Clas Newman.  ”Det ska bli spännande att följa utvecklingen!”

Vill du veta mer om kursupplägg mm kan du surfa in på Bibel Kreativ här på hemsidan. Välkommen med din ansökan!