Tja!

Dag 2 av blogg veckan.

Idag när jag kom in till kontoret så var jag först. Något som har blivit en grej. Jag började gå igenom mailen och såg att vi har fått en hel del “beställningar” från Champions League producenterna.

Jag väljer en av skyltar och börjar designa. Just denna skylt är en av de lite enklare skyltar att göra då det är en lista. Efter att jag hittat en design jag gillar så stämmer jag av med de två närmaste jag jobbar med och kollar om det funkar för sändningen.

Efter det så är det bara att börja skriva in all text. När den skylten är klar så går jag på nästa.

 

Idag var en ganska lugn dag fast det var många beställningar. Man kom in i ett härligt flow och körde på. Eftersom vi inte jobbar med videos så kan vi spela musik. Så en av oss brukar vara DJ. Det blir en väldigt skön atmosfär att jobba i.

Snart närmare sig damernas Champions League final så det två närmsta dagarna blir att hålla på med det.

Vi hörs snart.

Joseph