Det va sjukstuga här på kontoret i fredags men Elin och Sally kör hardcore och kom in ändå. Jag va inte sjuk men lyckades trilla ur sängen och slå i pannan rätt olyckligt under natten så jag har ont i bulan som växt fram i pannan.

 

Under min sista dag fick jag se en efterlängtad Brief + manus från ett känt företag som ska göra en reklamfilm i samarbete med Casting STHLM. I briefen står det några rader om karaktären, ålder, intressen, yrke och i detta fall även livshistoria. Det var riktigt kul att läsa! Tror inte att alla briefer är såhär ingående och roande…

Nästa steg för oss blir att hitta folk som passar att provfilmas och castas till detta. Något som egentligen skulle ha skett den här veckan, men det blir inte alltid rätt i planeringen för produktionsbolag har jag märkt. Såklart tråkigt då jag missar provfilmningen men jag är välkommen att komma till studion några dagar nästa vecka när vi ändå har sportlov och hjälpa till! 🙂

Det är sällan man sitter tillsammans och plockar ur registret men fredagen till ära gjorde vi det. Riktigt kul när man har så udda och specifika roller att besätta.

”Men åh kan inte han vara en före detta gymnasielärare?”

”Mjo men han ser väl inte ut som en sån som tar med egen mat på planet”

Såg några ansikten jag kände igen också haha. En i klassen bland annat!

Jag satte precis på min första panna kaffe på två veckor som för att visa att jag kan sånt också. Nu är klockan är 16.50 och min sista officiella praktikdag börjar lida mot sitt slut.

Det känns såklart lite vemodigt men i stunden rätt skönt då jag är galet redo för att ta helg, lov och en påse frysta ärtor i pannan. Men jag kommer sakna det här det vet jag!! För jag har lärt mig SÅ mycket. OCH en av mina barndomsdrömmar besannades!

Tack för mig!

Jessica