Förra veckan plockade jag personförslag från registret åt ett företag som ville ha agerande par 50+, par 60+ och ung biologisk familj. Idag fick vi in shortlisten från dem, alltså en slutlista på de personer dem vill gå vidare med.

Då var det min uppgift att ringa till alla på listan, berätta om jobbet och kolla tillgänglighet de angivna datumen. Jag gjorde även detta min första praktikdag och då missförstod jag Elin och Sally så jag ringde en kille och berättade att han fått jobb. Som att det var spikat och klart. Det är det INTE i detta skede!! Det är rätt mycket bollande mellan oss och kunden innan det blir helt klart vem dem vill ha.

Jag skämdes ihjäl och ville ringa upp på en gång men vi väntade till dagen efter. Som tur var svarade kunden snabbt och han fick jobbet ändå så jag slapp det pinsamma samtalet! Alltid kul att komma med glada nyheter!

På luncherna kollar vi alltid på någon serie och idag blev det ”Första daten Irland”. Sen hade vi så lugnt i väntan på svar från diverse kunder så jag fick den stora äran att fota Sally och Elin lite. Dock inget jag får visa här då dem precis som jag är sjukt kameraskygga. Ändå har jag gått med på att läggas in i deras register.. Än så länge har jag dock ”glömt” att jag ska fotas varje dag och kommit in med fel kläder haha. Nej skämt å sido, jag vill vara med! Det är bara fotograferingen till registret som skrämmer mig för det är waaay out of my comfort zone. Men skulle jag få ett samtal en dag om att de vill ha med mig i en reklam eller dylikt skulle jag bli astaggad!

Imorgon ska jag ta med mig min kamera så vi kan få lite ordentliga bilder till bloggen! Min mobilkamera sjunger verkligen på sista versen..

 

Hörs imorgon igen!

Jessica Åkerblom