Hallåja! När det var en vecka kvar till finalen av Paradise Hotel, och cirka två veckor kvar till hemfärd, fick jag uppleva något jag aldrigt varit med om innan. Nämligen en spricka i tummen… Låt mig bara säga såhär att gips i Mexico är inget jag vill uppleva igen. Nu är jag hemma i Stockholm igen, gipset är borta och sprickan lika så. Min praktik på Mastiff och Paradise Hotel är också ett minne blott, men vilket minne! Jag kan räkna upp så många saker jag lärt mig under tiden där men överlag så känner jag mig mycket lugnare inför att äntra arbetslivet om några veckor. Och det är väl det som är hela poängen med praktik tänker jag.

Just nu är jag på praktikplats nummer 2, nämligen ITV Studios som är ett annat produktionsbolag. Här sitter jag med Love Island-produktionen som koordinator och castingassistent. Love Island är ännu ett realityprogram där (trumvirvel) unga människor blir inlåsta i ett hus och har möjligheten att vinna pengar!

Jag ska erkänna att det tog emot att gå som ny till ett stort kontor ännu en gång. Det är något som får mig lite ur balans på självförtroende fronten oavsett hur många gånger jag gjort det förut. Men efter tre veckor så längtar jag efter att gå dit imorgon igen. Vi är just nu i sluttampen av en lång castingprocess vilket jag njuter av att få vara en del av då det alltid varit något jag velat jobba med.

Jag har njutit av att ha praktik (för det mesta, självförtroendet är som sagt inte alltid på topp) men nu är den snart slut och även tiden som student. Läskigt! Men jag längtar.

Tack för mig!

 Emma Hultin, J2