Fredag 29 mars. Är galet fredagstrött idag, men ändå så taggad på arbete. Det säger ju en del om hur roligt jag tycker att det här är. Började dagen med att få ett väldigt positivt svar från konstnären som jag under gårdagen mejlade ett utkast till – bra morgon med andra ord! Känner att jag har utvecklats på så många sätt under min praktik här, förmodligen mycket tack vare att jag hela tiden får ta mycket ansvar.

Idag har jag bland annat skrivit om en artikel som en annan här har skrivit men som kunden inte var nöjd med – inte skitlätt att skriva en artikel om någon man inte själv har pratat med men återstår att se vad kunden tycker.

För de som vill ta ansvar, utvecklas och verkligen jobba med människor rekommenderar jag att praktisera här på Hosono. Här skriver vi på ett sätt som på riktigt handlar om människan i fråga, där vi lyfter det positiva och från hjärtat. Man får även utrymme att släppa lite på det tok-seriösa vilket gör det extra roligt. 10/10 helt klart!

Elina Stattin, J2