Halloj,
Jag är nu hemma igen i Sverige och börjat på min andra praktik, vilket är på TV4 – foto och redigering på nyheterna. Förra veckan gick jag 4 dagar efter redigerare, satt alltså bakom och såg hur de klippte inslag tillsammans med reporter. Kul men samtidigt ganska ostimulerande efter 4 dagar. Extrajobbar som redigerare på sporten så kände att det vart lite tråkigt att bara sitta bakom och inte själv få göra, lär mig mer praktiskt och jag är inte en nybörjare längre.  Ville dock inte klaga så jag försökte visa framfötterna genom att fråga frågor och via frågorna visa att jag kunde en del.
I går fick jag dock klippa allt själv, satt tillsammans med en jättesnäll tjej. Via ett jobb kommer jag bli creedad (att det står mitt namn på jobbet). Däremot på ett annat som visades på nyheterna samma dag blir jag inte det, för att det var bara 56 sekunder, allltså för kort för att någon får creed.

Redigeringsstation

 

Eftertexten med mitt namn

I dag ska jag också klippa själv, i morgon ska jag följa med en fotograf på en intervju som Jenny Strömstedt ska hålla i, sen resten av veckan redigering. Blir 2 veckor foto efter det, vilket jag verkligen ser framemot, är ju det jag brinner för.
Det pratas lite om sommarjobb osv, vi får väll se, håller tummarna 🙂
Ha det bäst,
/Denise