Det först jag gör när jag kommer till jobbet är att starta datorn och sen hämta kaffe å lite frukost, ja vi får faktiskt frukost varje dag (lyx). När jag satte mig vid datorn med kaffekoppen idag så hade jag bombarderats med mail och sms från deltagare som ville tacka ja och även ändra tid. Så det var bara att dyka in i alla meddelanden och försöka få ihop det med schemat jag gjort.

Efter lite ombokningar kom min kollega Lotta och sken upp helt plötsligt, hon hade träffat en fantastisk deltagare som vi bara måste få med. Det är så himla härligt när man träffar en klockren person som gör att hela redaktionen får bra energi .

Det har varit väldigt många som bokat av pga sjukdom idag så jag har fått leta upp nya tider men även behövt fylla på de nya luckorna som uppstår. Vi har två personer som castar så vi kör på dubbelbokningar varje dag i Stockholm för att man ska hinna träffa fler människor på kortare tid vilket gör att castingen flyter på mer effektivt. Sen har jag även hunnit boka in båda dagarna i Malmö, men kommer troligtvis försöka få in några fler personer.

När man ska börja boka in i en ny stad gör man först ett schema över de tider och dagar man är där, sen börjar man boka in folk som vi sorterat in i mappar efter städer de vill komma till. Vi kommer åka till fyra städer så att alla som sökt har chansen att få träffa oss.

I Göteborg och Malmö kommer vi ha tre stycken som kör castingen eftersom det är en hel del därifrån som vi vill hinna träffa.

Nu ska jag fortsätta att pyssla med scheman medan min kompanjon hästen tjuvkikar på vilka deltagare vi vill träffa.

Lisa Skoglund, TV2