Onsdag

Idag tänkte jag dela med mig av vad jag gjorde förra onsdagen. Då hade vi provfilmning för barnprogrammet Zombie här på Mediabruket. Då fick jag det roliga jobbet att skrämma små barn 🙂

I sommar spelas andra säsongen av det programmet in. Totalt har Zombie fått in över 1200 ansökningar i år. Cirka hundra barn valdes ut för provfilmning och i onsdags var alltså den första här i Stockholm.

Just den här dagen hade fyrtio barn i åldrarna 9-12 år (tror jag) bjudits in till att provfilma.

Castingen var i Mediabrukets garage och källare, vilket inte låter så glassigt men det var perfekt för ändamålet.

Barnen fick provfilma i lag om tre nere i källaren medan föräldrarna väntade en våning upp. Som ni förstår handlar programmet om otäcka Zombies så det krävdes en hel del mod av barnen för att våga sig ner i den nedsläckta källaren. Där blev de utrustade med speciella skyddsvästar och ficklampor och fick instruktioner för sitt uppdrag.

Många av barnen var väldigt nervösa, skulle det kanske dyka upp zombies där nere i källaren?

Jag stod bakom en dörr i ett av rummen i källaren och lajvade Zombie genom att knarra med dörren och rispa på den och oj vad rädda de blev, varje gång! Men oj vad tuffa vissa var som ställde sig och blockerade dörren medan lagkompisarna utförde uppdraget.

Det här blir det sista inlägget från mig för nu tar jag påskledigt. Vill avsluta med att säga att jag trivs otroligt bra här på Mediabruket med mina arbetsuppgifter och mina kollegor.

Glad påsk!

 

Emilie i TV2

 

 

Bild: Provfilmning. Producent Niklas och fotograf Liun följer barnen under uppdrag medan jag väntar på att skrämmas