Tjo!

Sista dagen jag bloggar.

Idag blev lite annorlunda jämfört med de tidigare dagarna.

Dagen började dock som de andra att jag kollar inkorgen efter en beställning. Idag fanns det ingen. Då valde jag att kolla på en tutorial tills det kom in en. Förmiddagen spenderades till att göra ett cirkeldiagram till helgen, samt skicka iväg intron för F1 i helgen.

 

 

 

Efter lunch började jag designa en loop för LED skärmarna till studio för damerna Champions League final. Det gäller att lägga keyframes på rätt ställen och exportera den exakta framen.

 

 

 

 

 

 

Jag designade en första version och gick ner till studion för att kolla att allt gick som det skulle. Väl där nere så såg jag att man kunde förbättra vissa saker. När man sitter vid datorn så ser man inte alla små rörelser som man kan se i studion på de 3/4 meter höga LED skärmarna. Jag fick gå upp ändra lite och gå ner igen och kolla att det såg bra ut.

 

 

 

Det här var min blogg vecka. Hoppas du lärde dig något eller iallafall förstod vad jag sysslar med. Jag har verkligen utvecklats otroligt mycket och längtar till nästa arbetsdag. Det är en riktigt cool känsla att se något man spenderat bra med tid på och sedan se det på tv. Även härligt när programledare eller experter. Eller som kallas här, talents. Berättar att det tycker designas är snygga.

Tack och hej!

/Joseph Hettrel