Hej hallå!
Jag befinner mig i nuläget i Mexiko där jag arbetar med realityn Paradise hotel. Det är en produktion som har gått i flera säsonger med unga människor i ett lyxhus. Jag har det verkligen super bra! Vi är ett stort gäng av människor, cirka 60 personer. Vi bor alla tillsammans på ett ställe där det är små lägenheter och bungalows, ett hotell kan man säga. Vi har för oss själva och det ligger precis vid stranden, fantastiskt!
Jag är scripta, även kallad loggare vilket betyder att jag sitter och lyssnar på alla strömmar live och antecknar vad som händer. Jag sitter tillsammans med en kontrollrumsredaktör, en kameraoperatör, en ljudtekniker och en kontrollsrumsassistent. Man arbetar fyra kvällspass sedan ledig två dagar och sedan fyra dagspass.
I kväll är det mitt sista kvällspass innan ledighet. Det kommer vara  ett OB moment som heter Pandorasask vilket betyder att vi inte bara sitter och lyssnar på reality inne i huset , utan vi har även  ett team som kommer och kör live utanför huset. Så det är roligt för då är jobbet lite mer varierande. Reality sitter vi och tittar hela tiden men OB byter man ut lite av personalen, vi har då en bildproducent som sitter och liveklipper som ett förslag till efterbearbetningen sen. Det är kameror utanför, inspelningsledare, ljustekniker, rekvisita m.m. på plats. Det är uppstyrt och mer regisserat.
Man måste hela tiden vara alert och kvick för det händer mycket och då får man skriva så fingrarna blöder. Jag tycker det är roligt att verkligen få se så mycket av innehållet och se hur alla på sina positioner jobbar, väldigt lärorikt. Vi är tre olika kontrollsrumsteam och vi är team tre och jag trivs jättebra med de personerna.
Nu är jag ledig två dagar, skriver snart igen!
Denise Nord
En liten film från inspelningsplatsen: