”This is not the end. Its not even the beginning of the end. But it might be the end of the beginning”. Så löd Winston Churchills berömda ord från andra världskriget, och nu hoppade jag till den sista dagen på min första praktikvecka. Dagen inleddes med att jag blev erbjuden ett jobb med att granska ett par fraktföretag som gått i konkurs, för att se om jag kunde hitta något. Jag ringde runt till gamla VD:ar, läste på om konkurser och lunchade på stan med kollegorna. Stan var fortfarande klädd i rött & svart efter gårdagens ÖFK-Arsenal match, och jag gick stolt runt med min ÖFK-halsduk runt halsen likt resten av redaktionen när vi strosade längs med Kyrkgatan. Fick ihop min artikel om frakt-bolagen och tog helg. Hakade på redaktionens största profil – Nolervik – och vi tog en promenad runt ett mörkt Östersund då Nolervik ville ”fira ÖFK:s framgångar” och jag hoppade i bilen hem. Det blev en lärorik första vecka.

Anna-Stina Ericson, J1