Fredag 12 maj, produktionsbolaget Gaming Zone. Hej hej hallå dagboken! Idag är det fredag och halvtid! Nio dagar till min skönhetssömn. Har som vanligt börjat dagen med att kolla på CS, bra sätt att vakna till! Idag är det inga superspeciella aktiviteter under dagen så nu väntar jag på min hårddisk som är hos redigerarna för att få lite material från morgonens show. Sen tänkte jag klippa ut lite godbitar från programmet att visa under dagen på våra sociala medier.

IMG_2290

Sen ska jag också puffa för att det kommer en ny spelare till ett av lagen ikväll, så imorgon ska en av de andra spelarna åka ut. Det är lite svårt att det mesta bestäms dag till dag så ibland är det svårt att veta vad jag får tala om och inte. Jag ska ju liksom inte berätta exakt vad som händer för vi vill ju att folk ska kolla på programmet. Så ibland blir jag lite nervig att jag ska försäga mig!

IMG_2263

Nu är det min sista bloggdag men jag ska jobba vidare här en vecka till. Hittills är jag väldigt nöjd med min praktikplats, trots sömnbristen! Jag får göra mycket själv och får oftast göra mina egna idéer och det känns som att jag snabbt fick koll på läget. Personligen tycker jag att det kändes väldigt bra att dela upp min praktik för att få mer erfarenhet och lära mig så mycket som möjligt.

Johanna Bond, J2