Tisdag 29 mars

Tredje veckan på praktiken och hej vad det går! Jag sitter på Genikampen-redaktionen i magasin 3 på produktionsbolaget Strix, där jag castar supermänniskor till ”de smartas version av Mästarnas Mästare”.

Det är två veckor kvar till slutcast och nu ska alla kontaktas, det ska mailas och ringas, frågeformulär ska ut och polisregister ska kollas.
En intensiv period med många flikar Excel alltså. Ett pedant hjärta som mitt kan njuta lite av det, ni vet när det blir rakt, tydligt och fint. Har jag sagt att jag älskar att laminera?

Buss 1 har gått och blivit ett slags hem och Convini är den nya mamman. Convini är alltså en stor kyl med färdig mat och godis. Buss 1 är…en buss.
För alla er som börjar på ett kontor med en snabbmatskyl – det är bara gott de två första luncherna. Sen sneglar du på kollegans (Siris) hemlagade lasagne och kan inte vara mer sugen på att äta upp den själv eller trycka upp den i ansiktet på lasagnekocken själv.

Imorgon ska jag fortsätta ringa in alla för slutcasting och boka resor. Vad jag har att säga om det vill ni inte missa!

Hej!
Bea