Onsdag 30 mars
Hur många sidor har egentligen en tärning?

Jag har sedan många år haft en släng av telefonskräck. Jag är liksom rädd att få tunghäfta eller framstå som ”för på” som en käck telefonförsäljare. Det gäller att hitta mellanläget, det där magiska lagom. Jag har aldrig känt mig riktigt duktig på det och om jag haft chansen att smsa istället har jag alltid tagit den.
Men vet ni va, jag börjar faktiskt bli lite bra på det här med att snacka i telefon. Jag kan till och med njuta lite av det och känna mig trygg i det.
Dock kan det bli lite galet ibland, när man till exempel frågar ett geni hur många sidor en tärning har. Gör inte det. Inte till någon som söker genikampen med ett IQ över Mensas maxgräns. Det blir så jävla pinsamt för dig då.

Denna vecka samlar vi in allas kontaktuppgifter för slutcasting som är om två veckor. Vi ska också boka resor för de som kommer långväga ifrån.
På inspelningarna i juni kommer min roll att vara deltagaransvarig, och att redan nu få vara deltagarnas närmsta person på redaktionen känns superkul. Det är viktigt att som praktikant få känna sig behövd och att man har ett ansvar, då blir det ”på riktigt” på något sätt.

Imorgon kör vi dubbla skift, nio till fem på Genikampen avlöses med livesändning på Aschberg till midnatt.
…och jag vet faktiskt att en tärning har sex sidor.

Hej!

/Bea