Hej, nu har jag snart varit på castingavdelningen av Wild kids i en vecka. Jag har blivit väldigt bra välkomnad och hittade snabbt in i arbetet, även om jag inte inte kan säga att jag vet hur ett riktigt bra brev ser ut än så länge.

Mina dagar ser just nu väldigt lika ut och kommer göra det resten av veckan. Jag kommer in vid nio och sedan öppnar jag brev från barn som hoppas att deras dröm ska få bli verklighet och dem ska få en plats i wild kids.

Det har kommit in ca 6000 brev som ska läsas, av dem ska ca 500 barn få komma på en första intervju. 50 av dem barnen kommer gå vidare till slutcasting för att slutligen ha 11 barn som kommer med i programmet.

 

 

Från början ville man ha med alla barn, men efter ett tag fick man mer förståelse för vilka brev som stack ut och vilka barn som kommer bli perfekta Wild Kids barn. Jag känner mig dock som en blandning mellan Riddar Kato och Tengil när jag lägger brev i nej högen, men det måste tyvärr också göras.

 

Imorgon ska jag fortsätta att öppna brev och göra en första utrensning. Det är ju bara en back och och en flyttkartong med brev kvar att öppna och vi har en dag på oss.

 

Vi hörs!

/Klara Brattgård