Fotboll har alltid varit en stor del av mitt intresse, och jag har vaga minnen från att jag satt i pappas knä och kollade matcher under sommaren -94 när svenska landslaget tog brons i USA.

 

Därför var det extra stort när jag blev tillfrågad om jag kunde haka på till Eskilstuna där ännu en reklamkampanj skulle spelas in och KENNET ANDERSSON SKULLE VARA MED! Bronshjälten Kennet som med sina fem mål i VM -94 var en stor bidragande orsak till lagets framgång.

Men men, nog med starstruckness.

 

3:50 ringde morgonklockan, strax efter att morgonkaffet hälldes upp i termosen så plockade fotografen och regissören upp mig och det bar iväg till Eskilstuna, där vi mötte upp resten av teamet lite senare.

 

Filmerna spelades in på olika locations i E-tuna och förutom teknik-ass fick jag även chansen att vara B-fotograf under en sekvens.

 

Den obligatoriska selfien

 

Nu är tiden på Storyfire slut och ett tio grader varmt Eskilstuna har bytts ut mot 25 grader varmt Parga i Grekland där Bachelor ska spelas in. Men här är det mycket hysch-hysch så får inte skriva så mycket om det. Men lovar att denna säsong kommer bli underhållande.

 

 

Tjillevippen och ses ute i svängen!

/A