Måndag 28 mars

Att komma hem till Sverige efter Tanzania kändes väldigt konstigt. När vi var i Tanzania kändes det nästan som om vi skulle vara där resten av våra liv. Jag upplevde att jag kom in i livsstilen mer och mer och Sverige kändes otroligt långt borta. När vi landade i Sverige kändes allt lite overkligt, men väldigt skönt, jag insåg hur mycket jag saknat alla här hemma.

Tanzania kommer alltid att finnas i mitt hjärta och i mina tankar. Det är helt klart ett land jag kommer vilja återvända till. Människorna vi lärt känna har gjort en stor inverkan på mig och jag hoppas jag Picture1kommer behålla de perspektiv på livet dem
visat oss.

I Sverige skiner solen, precis som i Tanzania. Vi har fått några otroligt fina vårdagar här på Kagge, dock med en betydligt svalare sol än i Tanzania. Vilket känns riktigt behagligt, jag är ganska klar med värme för ett tag framöver! Vi avslutade vår resa med en heldag på stranden, en heldag utan solskyddsfaktor… Inte jättesmart! Det ”snöar” flag från mina ben just nu, så mycket flagar jag. Under hela resan hem kändes huden som ett enda stort sandpapper och minsta lilla rörelse blev till en onödig plåga. Tips till nästa års Bibelelever, använd solskyddsfaktor!! Även sista dagen!

Massa Kramar
//Elin