Hej,

Jag har haft min praktik på STO-CPH, närmare bestämt GW:s mord. Ett program där Leif GW återberättar om mord och gamla fall, som sedan återskapas i video. Min uppgift i teamet är att vara teknikansvarig. Det innebär att jag varje morgon åker hem till A-fotografen, där vi lastar all teknik (två fulla caddys) för att sedan åka vidare mot dagens inspelningsplats/platser.

 

 

Väl på plats så hjälper jag till att sätta upp och montera det som behövs. Tex sliders,ljus,kamera osv osv.

För er som inte sett programmet så filmas det på ett väldigt speciellt sett. Man ska få känslan av att man iakttar det som sker hela tiden, därför använder vi oss av extremt mycket förgrund, speglar och macro. Det är väldigt roligt att filma på det sättet eftersom det blir en kreativ process att hitta de bästa bilderna.

 

/Anton Lindfors