Ansökan

Ansökan öppnar 2 feb 2018. Vi tar emot din ansökan digitalt. Våra olika linjer har olika datum för sista ansökan, så se till att du har rätt datum för just din linje. För att ansöka till någon av våra linjer klicka på knapparna nedan.

Journalistik

Journalistik på Kaggeholm handlar om journalistik i teori och praktik. Vi vill ligga så nära verkligheten som möjligt med studier som ska förbereda studenterna för att kunna jobba direkt efter utbildningen.

Ansök 2 feb

tvproduktion utbildning

Tv-produktion

TV-produktion är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta inom TV, redaktionellt eller produktionsteknik. Utbildningen är anpassad till arbetsmarknadens behov och bygger på praktiskt arbete från dag ett.

Ansök 2 feb

Musik

Vi ger dig en mycket praktisk utbildning som ger dig verktyg i ditt musikskapande. Vi strävar efter att ha en musikutbildning som ligger nära verkligheten, och som förbereder dig på ett liv i musikbranschen.

Ansök 2 feb

Allmän Kurs

Här kan du läsa in hela din gymnasiebehörighet eller komplettera med de ämnen du saknar från tidigare gymnasiestudier.

Ansök nu

Bibel

Är du intresserad av att investera ett år i dig själv? Gå bibelskola. Det ger dig en bra grund att stå på, oavsett vart din framtid leder dig.

Mer info snart

Media Tro & Samhälle

Media Tro & Samhälle är en utbildning för dig som vill arbeta inom skriv, webb, radio och TV och där vara med och lyfta kristna frågor och värderingar.

Ansök 2 feb

Vad är en folkhögskola för något?

Läs mer