allmän kurs kaggeholm

Allmän Kurs Ekerö

På Allmänna linjen är det du som student som står i fokus: Här kan du läsa in hela din gymnasiebehörighet eller komplettera med de ämnen du saknar från tidigare gymnasiestudier. Tillsammans med din mentor planerar du din studietid så att den blir så bra som möjligt för dig. Utbildningen ger gymnasiekompetens och du får därmed behörighet att gå vidare till högre studier på högskola eller universitet. Allmänna linjen har antagning till både höst- och vårtermin.

Allmän Kurs Ekerö

Allmän Kurs City

Vill du läsa vidare på högskola men saknar behörighet? Vi utbildar dig som har svenska som andraspråk. Att läsa Allmän Kurs hos oss innebär att du kan läsa kurser som motsvarar högstadiet och gymnasiet. Utbildningen är i Citykyrkans lokaler på Hötorget. 

Allmän Kurs City

Allmän Kurs Uppsala

Kaggeholms folkhögskola har en filial i Uppsala där det finns allmän kurs, för den som vill träna svenska och förbereda sig för gymnasiet. Kursen är för dig som är ny i Sverige, har avslutat eller är i slutet av dina SFI-studier, vill fördjupa dina kunskaper i svenska och kanske förbereda dig för studier på gymnasienivå. 

Allmän Kurs Uppsala