Måndag 25 mars.  Tredje veckan började med en riktig rivstart! Det är hela 22 tidningar som ska fyllas och dagen började med ett redaktionsmöte. Olika reportage, enkäter och diverse mindre artiklar ska fylla lokalmagasinen och deadline är om cirka två veckor! Idéerna flög friskt i luften och till sist så hade jag tilldelats omkring åtta olika uppgifter att göra under denna och kommande vecka.

Efter en del research och planerande gav jag mig in till stan för att fotografera på en spelning och försöka boka in en intervju med bandet. Allt föll på plats med idag är man lite trött. Snart iväg för att möta upp ännu ett band. Eftersom jag själv är musikintresserad blir jag  ofta tilldelad den typen av jobb men det är också roligt och utmanande när man får skriva om ämnen  man är mindre insatt i.

Alexander Hofer